Укрпошта відреагувала на резонансну заяву Гончарука про своє майбутнє
Категорія
Економіка
Дата публікації

Укрпошта відреагувала на резонансну заяву Гончарука про своє майбутнє

Укрпошта відреагувала на резонансну заяву Гончарука про своє майбутнє
Джерело:  online.ua

Ініціатива прем'єр-міністра України Олексія Гончарука щодо часткової приватизації "Укрпошти" знайшла підтримку у структурі. Про це повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на Facebook-сторінку її очільника - Ігоря Смілянського.

За його словами, ідея про продаж пакету акцій іноземним інвесторам має позитивний характер.

"Прем'єр-міністр Олексій Гончарук розповів, що частина акцій Укрпошти може бути розміщена на міжнародних майданчиках, і він на 100% правий. Більше того, я буду пишатись, якщо ми станемо 1-ю великою державною компанією, яка це зробить", - пояснив Смолянський.

Голова установи стверджує, що кілька років тому йшла активна дискусія щодо доцільності існування "Укрпошти". Наразі розпочато обговорення можливого продажу частини її акцій.

"Тобто з’явилось щось цінне, що можна продати", - підкреслив він.

Як повідомляв ONLINE.UA, прем'єр Олексій Гончарук висловив ідею, що продаж неконтрольного пакета акцій "Укрпошти" може призвести до прогресу служби. Таким чином можна зберегти державний контроль над відомством та залучити до розвитку інвесторів з міжнародного бізнес-суспільства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?