Укрзалізниці призначили нового керівника після "перезавантаження"
Категорія
Політика
Дата публікації

Укрзалізниці призначили нового керівника після "перезавантаження"

Укрзалізниці призначили нового керівника після "перезавантаження"
Джерело:  online.ua

Кабінет міністрів затвердив Марчека Желька на посаді тимчасового виконувача обов'язків голови правління "Укрзалізниці". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу уряду.

Документ про призначення словенського фахівця вже підписаний прем'єр-міністром Олексієм Гончаруком.

"Покласти тимчасово, до призначення в установленому порядку голови правління акціонерного товариства "Українська залізниця", виконання обов’язків голови правління зазначеного товариства на члена правління акціонерного товариства "Українська залізниця" Марчека Желька", - говориться у повідомленні уряду.

За офіційними даними підприємства, до призначення Желько входив до складу правління. Він має економічну освіту та працює в "Укрзалізниці" з 2016 року.

Словенець близько 15 років займається керуванням персоналом. Майже 13 років він працював на топ-посадах у корпорації McDonald’s в Україні, Румунії, Югославії.

У нашій країні він також відзначився директорством над персоналом ПАТ "Дніпроспецсталь" (2007-2013), а також аналогічною посадою в групі Starlightmedia (2013-2014).

Як повідомляв ONLINE.UA, наприкінці січня в Кабміні оголосили про погодження щодо звільнення Євгена Кравцова з посади голови "Укрзалізниці". Прем'єр Олексій Гончарук назвав цей крок необхідним. Цього нібито потребує перезавантаження структури у майбутньому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?