"Укрзалізницю" звинуватили в порушеннях на мільярди
Категорія
Події
Дата публікації

"Укрзалізницю" звинуватили в порушеннях на мільярди

"Укрзалізницю" звинуватили в порушеннях на мільярди
Джерело:  online.ua

Публічну акціонерну компанію "Укрзалізниця" викрили в ухилянні від сплати податків на суму майже 2 мільярди гривень.
Про це заявив глава Офісу великих платників ДФС Євген Бамбизов, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Державну фіскальну службу України в Facebook.
"Нещодавно нами була закінчена перевірка "Укрзалізниці" і встановлення ухилення від сплати податків більш ніж 1,5 мільярда гривень, в тому числі за рахунок проведення фіктивних транзакцій на більш ніж 200 мільйонів гривень. Крім того, нами було встановлено і вже доведено в суді ухилення від сплати податків однією зі структур "Укрзалізниці", це "Укрзалізничпостач", на суму близько 350 мільйонів гривень", - сказав Бамбизов.
Нагадаємо, що в серпні Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) затримало у Львові посадовця філії "Укрзалізниця", який наварив на закупівлі шпал і брусів понад 13 мільйонів гривень.
Як повідомляв ONLINE.UA, 21 жовтня співробітники СБУ спільно з прокуратурою провели обшуки на "Укрзалізниці".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?