Улюблена газета Путіна придумала дуже смішний фейк про Україну
Категорія
Світ
Дата публікації

Улюблена газета Путіна придумала дуже смішний фейк про Україну

Улюблена газета Путіна придумала дуже смішний фейк про Україну
Джерело:  kp.ru

В Росії журналісти газети "Комсомольская правда", яку президент РФ Володимир Путін називав своїм улюбленим виданням, розповіли своїм читачам кумедний фейк про те, нібито в Україні збираються заборонити святкування Масниці і декоммунизировать поїдання млинців.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт газети.
"Поки весь чесний народ уплітає млинці за обидві щоки в масляний тиждень, у Києві задумалися, що б їм ще заборонити. За ідеями далеко ходити не стали. Виявляється, Масляна - не українське свято і від нього потрібно позбутися", - написали росіяни.


Читайте також: Росія примудрилася знову шокувати "розіп'ятим хлопчиком"



Крім того, "журналісти" у своєму бавовні повідали про те, нібито киян переконують, що "поїдання млинців потрібно декоммунизировать, адже цю традицію придумали більшовики".
В якості експерта, який прокоментував ці "ініціативи", журналісти газети залучили відомого українофоба Анатолія Вассермана, а також нагадали про цілому ряді маячних повідомлень, які з задоволенням використовують школярі в соціальних мережах.


Скріншот вигадок "Комсомольской правды"



Скріншот вигадок "Комсомольской правды"


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  "Комсомольскую правду" змусили вибачатися перед путінським фаворитом Рамзаном Кадировим за одну з публікацій газети.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?