Улюблена газета Путіна "відзначилась" фашистською публікацією
Категорія
Світ
Дата публікації

Улюблена газета Путіна "відзначилась" фашистською публікацією

Улюблена газета Путіна "відзначилась" фашистською публікацією
Джерело:  kp.ru

Головний редактор радіо «Комсомольська правда» Євген Арсюхін у своїй колонці на сторінках однойменної газети виступив з фашистськими висловлюваннями про необхідність смерті інвалідів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт «Комсомольської правди».

"Дефектні особини не повинні давати нащадків. Краще, аби вони одразу померли. І в жодному разі не можна допускати інвалідів на вершину соціальної піраміди. Тому що в багатого і владного завжди буде можливість продовжити свій рід, навіть якщо природа обділила", — заявив він.

Ці слова викликали хвилю обурення у користувачів соціальних мереж, які звинуватили представника «улюбленої газети» президента РФ Володимира Путіна у фашизмі.


Так, російський журналіст  Сакен Аймурзаєв назвав ці слова Арсюхіна "звичайним фашизмом і сатанізмом".


Інший відомий публіцист Олександр Сотник  прокоментував заяву так: "На думку фашистського видання КП, інваліди та інші "дефективні" мають здохнути...".


У той же час, блогер, письменник і журналіст Аркадій Бабченко запевнив, що ці слова були вирвані з контексту: "Там про інше стаття. Все ж до цього навіть "Комсомолка" ще поки не докотилася. Якась відверта болтологія, потік слів, але, тим не менше, наведений абзац використовувався у протилежному самому собі сенсі».

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше відомий журналіст Євген Кисельов припустив, що росіянам доведеться дорого заплатити за своє поклоніння Путіну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?