Улюблений байкер Путіна осоромився знанням історії: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Улюблений байкер Путіна осоромився знанням історії: опубліковано відео

Улюблений байкер Путіна осоромився знанням історії: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Байкер  Олександр Залдостанов (Хірург), відомий підтримкою президента Росії Володимира Путіна, осоромився своїми знаннями історії.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видавництво "Теперішній час".


На відео відображено, як журналіст намагається поставити байкеру питання про Другу світову, починає зі слів про співпрацю СРСР і Німеччини на початку війни, на що Хірург різко його перебиває.


"СРСР виступала на боці Гітлера... Ось бачите, в чиїх головах розруха. Ось вам яскравий приклад того, які заворушення в чиїх головах відбуваються. СРСР, ось говорить він, виступав на боці Гітлера! Або він божевільний, або він провокатор", - заявив Залдостанов.


Відомо, що співпраця між СРСР і Німеччиною мала місце в 1939-1941 роки.



Як заявили в "Радіо Польща", стали відомі причини, за якими  байкерам клубу "Нічні вовки", засновником і лідером якого є Хірург, заборонили в'їзд до Польщі.


"Причиною відмови у в'їзді на територію Польщі є загроза для громадського порядку і безпеки держави. Ми вчинили відповідно до права", - повідомили у відомстві.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі посміялися над появою байкера з "Нічних вовків" на святі в одній зі шкіл Донбасу з нагородними планками, схожими на ті, що вручалися учасникам Другої світової війни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?