Уночі війська РФ запустили по Україні 11 "Шахедів". ППО працювала в 6 областях
Категорія
Україна
Дата публікації

Уночі війська РФ запустили по Україні 11 "Шахедів". ППО працювала в 6 областях

Повітряні Сили ЗСУ
ППО

Сили ППО у ніч на 25 жовтня збили всі 11 запущених Росією ударних безпілотників. Протиповітряна оборона працювала в Черкаській, Херсонській, Полтавській, Житомирській, Хмельницькій та Миколаївській областях.

Що відомо про атаку РФ 25 жовтня

Повітряні сили повідомили, що у ніч на 25 жовтня російські окупанти атакували з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ - РФ), застосувавши 11 ударних БпЛА типу “Shahed”.

В результаті бойової роботи силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії з ППО Сил оборони України, знищено усі 11 “Shahed-136/131”.

Там додали, що для відбиття атаки було залучено винищувальну авіацію, зенітні ракетні підрозділи, мобільні вогневі групи.

Наслідки російської атаки

ППО працювала в Черкаській, Херсонській, Полтавській, Житомирській, Хмельницькій та Миколаївській областях.

У Хмельницькій області внаслідок падіння уламків дрона на території об'єкта критичної інфраструктури поранення отримали 16 людей.

Вибуховою хвилею пошкоджено нежитлові приміщення, житлові будинки та транспортні засоби.

У Миколаївській області знищено 2 ударних БпЛА типу «Shahed-131/136».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?