Уперше в історії - фанатів футболу жорстоко розчарували на тлі пандемії
Категорія
Спорт
Дата публікації

Уперше в історії - фанатів футболу жорстоко розчарували на тлі пандемії

Уперше в історії - фанатів футболу жорстоко розчарували на тлі пандемії
Джерело:  online.ua

Пандемія коронавірусу COVID-19 порушила безліч заходів, пов'язаних з професійним спортом. Обмеження у понеділок, 20 липня, завдали нового удару — проти нагороди "Золотий м'яч". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на France Football.

За даними журналу-організатора премії, у 2020 році не буде нагородження.

"Такий унікальний рік не може та не повинен оцінюватися як звичайний рік. У разі сумнівів краще буде утриматися, аніж наполягати", - додали представники видання.

Нагадаємо, нагороду започаткували з 1956 року. З того часу організатори не пропустили жодного року.

Поширення невідомого вірусу вимусило організаторів міжнародних чемпіонатів та національних ліг зупинити усі змагання. Кілька місяців вони залишалися відкладеними на невизначений час. У Європі на такий крок пішли усі країни, окрім Білорусі — де, здається, боротьба проти епідемії майже не відбувалася.

Лише у травні окремі країни почали відновлювати матчі. Однією з перших країн, які відновили чемпіонати, стала Німеччина. Матчі тривали без уболівальників на трибунах. Утім, окремі футбольні асоціації вирішили достроково обрати чемпіона цього сезону. Наприклад, такі рішення ухвалили у Франції та Нідерландах.

Представники УЄФА планують завершити цей сезон протягом серпня — до того національні ліги повинні встигнути закінчити свої матчі. Новий сезон почнеться вже у вересні.

Як повідомляв ONLINE.UA, два футболісти української Прем’єр-ліги претендують на звання кращого молодого гравця Європи 2020 року. Претендентами на перемогу в престижній премії Golden Воу стали півзахисник "Динамо", чемпіон світу 2019 року в складі збірної України Георгій Цітаїшвілі та півзахисник "Шахтаря" Тете.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?