УПЛ підвела підсумки 25 туру - названі кращий футболіст і тренер
Категорія
Спорт
Дата публікації

УПЛ підвела підсумки 25 туру - названі кращий футболіст і тренер

УПЛ підвела підсумки 25 туру - названі кращий футболіст і тренер
Джерело:  online.ua

Українська футбольна Прем'єр-ліга підвела підсумки 25-го туру чепіонату країни. Експертна рада, до якої увійшли Леонід Буряк, Олег Венглинський, Артур Валерко, Сергій Нагорняк, Геннадій Орбу, Віктор Грачов, Йожеф Сабо, Олександр Сопко, Степан Юрчишин, Анатолій Чанцев, Ігор Яворський, визначила кращого гравця і тренера чергового туру української Favbet Ліги сезону 2019/20. Ними стали захисник київського "Динамо" Віталій Миколенко і тренер цієї ж команди Олексій Михайличенко. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу УПЛ.

На думку експертної ради 21-річний Віталій Миколенко був найяскравішим футболістом з усіх, які взяли участь в останньому турі футбольного чемпіонату країни. Він на два бали випередив "гірника" Марлоса і одноклубника Віталія Буяльського. До речі, саме Миколенко допоміг своїй команді розгромити Олександрію (5:1), забивши один гол, а цей матч мав особливу турнірну вагу для київської команди.

Ще одним лауреатом в Favbet Ліги став головний тренер "Динамо" Олексій Михайличенко. Експерти відзначили, що з чотирьох домашніх матчів 2020 року підопічні Михайличенка не програли жодного (поки три перемоги і одна нічия). Вони підкреслили, що оцінку сезону команді будуть ставити тільки на фініші за підсумками рішення турнірних завдань, але відзначили, що якщо гра ще не ідеальна, то результат вже стабільний.

Нагадаємо, "Динамо" набрало 49 очок і посідає третє місце Favbet Ліги, поступаючись "Зорі" за результатами особистих зустрічей. У наступному матчі кияни 13 червня зустрінуться з луганчанами.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, як пройшов перший матч УПЛ після карантину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?