УПЛ відновлює футбольні матчі в Україні: дату оголосили офіційно
Категорія
Спорт
Дата публікації

УПЛ відновлює футбольні матчі в Україні: дату оголосили офіційно

УПЛ відновлює футбольні матчі в Україні: дату оголосили офіційно
Джерело:  online.ua

Організатори Української Прем'єр-ліги ухвалили рішення про відновлення футбольного сезону 2019/20, який перервала епідемія коронавірусу COVID-19. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву пресслужби ФК "Динамо" - учасника турніру.

За даними клубу, змагання відновлять вже 30 травня. Ліги перервали після розігрування 23-го туру. Попереду залишилися ще 9. Кожен матч відбуватиметься з пустими трибунами.

У "Динамо" нагадали, що команда востаннє виходила на поле 15 березня — проти чернігівської "Десни". Двобій пройшов на НСК "Олімпійський" у Києві.

У цей день відбулися останні перед перервою матчі ліги. Водночас із "Динамо" - "Десна" розігралися пари "Зоря" - "Шахтар" та "Олімпік" - "Ворскла".

Цікаво, що київський клуб нагадав про довгоочікуване дербі — традиційний матч проти донецького "Шахтаря". Гра відбудеться, якщо організатори не змінюватимуть розкладу. Наразі невідомо, як саме проходитимуть зустрічі на полі.

Станом на момент перерви перше місце УПЛ обіймає "Шахтар" з 59 балів. Далі йде "Зоря" та "Динамо" - обидва мають 46 балів, однак луганчани попереду киян за додатковим.

Нагадаємо, станом на середину травня єдиною країною Європи, де не переривали футбольні турніри, стала Білорусь. У кількох країнах футбольні сезони взагалі завершили достроково, серед таких Франція.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Німеччині надали дозвіл на відновлення футбольного сезону — матчі почнуться вже 16 травня. Загалом участь у Бундеслізі та 2-й Бундеслізі братимуть 36 клубів. Представники асоціації встановили згадану вище дату, опираючись на висновок федерального уряду — посадовці назвали прийнятним відновленням матчів у другій половині місяця, "з 15 травня".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?