Уповноважений з питань зниклих безвісти Котенко подасть у відставку
Категорія
Україна
Дата публікації

Уповноважений з питань зниклих безвісти Котенко подасть у відставку

Уповноважений з питань зниклих безвісти Котенко подасть у відставку
Джерело:  online.ua

Уповноважений з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, Олег Котенко подасть у відставку через передачу його повноважень іншим відомствам.

Джерело: Котенко у Facebook

Уповноважений з питань зниклих безвісти Котенко подасть у відставку

Вчора на засіданні Кабінету Міністрів внесено зміни до переліку повноважень Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин. Так, перемовини з країною-агресором про повернення тіл, передано Координаційному штабу з питань поводження з військовополоненими. Діяльність пошукових груп буде у віданні Генштабу ЗСУ. Роботу з Єдиним реєстром зниклих безвісти відтепер доручено Міністерству внутрішніх справ.…. Наразі Уповноважений перебуває у відрядженні на звільнених територіях Донецької області. Після повернення він подасть заяву про відставку, - зазначив Олег Котенко.

За словами Котенка, з дати затвердження заяви допомога членам сімей зниклих безвісти буде продовжуватись його командою у форматі громадської роботи. Як і раніше, кожен може звернутися туди зі своєю проблемою.

Що відомо про передачу функціоналу

Наразі триває передача функціоналу Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, до Коорштабу з питань поводження з військовополоненими, Генштабу ЗСУ та МВС.

Команда Уповноваженого Олега Котенко щиро вдячна всім державним органам, які допомагали нам ці бурхливі 500 днів нашої роботи. Без вашої злагодженої праці багато людей до цього часу ще не було б знайдено. Окрему подяку висловлюємо нашим іноземним партнерам.…Визначальну роль в роботі Уповноваженого відіграла і заслуговує на найтепліші слова вдячності команда однодумців.… Саме завдяки команді, Офіс уповноваженого досяг тих результатів, якими може пишатися сьогодні, - додав він.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?