Урбаністичні джунглі і напівмарафон: куди піти в Києві на вихідних 6-7 квітня
Категорія
Україна
Дата публікації

Урбаністичні джунглі і напівмарафон: куди піти в Києві на вихідних 6-7 квітня

Урбаністичні джунглі і напівмарафон: куди піти в Києві на вихідних 6-7 квітня
Джерело:  online.ua

На вулиці стає все тепліше і в Києві з'являється багато цікавих заходів, які хочеться відвідати. Афіша перших квітневих вихідних досить насичена, ONLINE.UA розповість, як з користю провести вікенд 6-7 квітня.

Виставка фіалок

У національному ботанічному саду імені М. М. Гришка на вихідних 6-7 квітня пройде виставка, на якій можна буде помилуватися різноманітними сортами фіалок, хойи і квітковими композиціями. Також фахівці квіткової справи розкажуть про правила догляду за примхливими квітами. Вхід на територію ботсаду вільний.

Усі. Свої. Урбан джангл. Маркет кераміки

Також 6-7 квітня в Києві пройде маркет кераміки, тема якого - Урбаністичні джунглі. Більше сотні українських брендів представлять кращі зразки меблів, текстилю та освітлення. Близько 35 брендів представлять вашій увазі керамічні вироби. Відвідувачі заходу знайдуть для себе багато цікавого, а саме зможуть дізнатися, як використовувати квіти, а також предмети з принтами флори в інтер'єрі. Крім того, на маркеті проведуть майстер-класи з виготовлення посуду, ваз, глечиків. На території працюватиме фуд-корт. Пройде маркет кераміки за адресою вулиця Десятинна, 12. Вхід вільний.

XIX Салон авторських ляльок та Тедді «Модна лялька»

У київському МВЦ 6-7 квітня відбудеться унікальна міжнародна виставка авторських ляльок «Модна лялька». В експозиції, яка вже більше 8 років є головною подією для лялькарів, візьмуть участь понад 200 вітчизняних і зарубіжних майстрів. Відвідувачі виставки зможуть не тільки подивитися і купити унікальні ляльки, а й познайомитися з майстрами та художниками, які виготовляють авторські, колекційні, будуарні, шарнірні, текстильні і оберегові іграшки. Також будуть проводитися майстер-класи.
Початок виставки о 10:00. Вхід 50 гривень, для пенсіонерів - 30 гривень, дітям до 12 років, інвалідам, військовослужбовцям та ліквідаторам ЧАЕС - безкоштовно.

9th Nova Poshta Kyiv Half Marathon 2019

На вихідних 6-7 квітня пройде вже дев'ятий міжнародний Київський напівмарафон. Це єдина подія в Україні, яке має статус Bronze Label IAAF. У суботу, 6 квітня, учасники напівмарафону будуть бігти на території Національного виставкового центру (ВДНГ). Маршрути дитячих і дорослих забігів на 4,2 км прокладені в парковій зоні. У неділю, 7 квітня, місцем забігів стануть історичні вулиці столиці. Дорослі дистанції: 21 км, 10 км, естафета 3 * 5 км, командний забіг 4 * 21 км, забіг на ВДНГ 4,2 км. Діти змагатимуться на дистанціях: 1 км, 500 м. І 100 м. Початок забігів о 9:00, вартість участі - від 499 гривень.

Фестиваль допрем'єрних показів - Французька весна 2019

На фестивалі, який триватиме до 10 квітня, всі бажаючі зможуть побачити актуальні кіноновинки, які покажуть мовою оригіналу з субтитрами. Кінопокази пройдуть у кінотеатрі «Київ» на площі Льва Толстого. Щодня з 19:00 можна буде побачити по два фільми. У суботу, 6 квітня, пройде показ стрічки «Полуничка», про становлення еротичної фотографії в кінці XIX століття. О 21.30 продемонструють драму «Обіцянка на світанку», яка є екранізацією однойменного роману лауреата Гонкурівської премії Ромена Гарі. У неділю, 7 квітня, в рамках кінофестивалю покажуть новий фільм Франсуа Озона «З божої волі», в якому піднімуть непросту тему: скандал з розбещенням дітей в католицькій церкві. Вартість допрем'єрних показів - 120 гривень.
Раніше ONLINE.UA повідомляв про найстрашніші фільми, які можуть "зламати психіку" будь-якій людині.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?