Уривки з серіалу «Слуга народу» спричинили скандал у Болгарії
Категорія
Світ
Дата публікації

Уривки з серіалу «Слуга народу» спричинили скандал у Болгарії

Уривки з серіалу «Слуга народу» спричинили скандал у Болгарії

Популярний український телесеріал «Слуга народу», який зіграв велику роль у популяризації кандидата в президенти Володимира Зеленського, призвів до скандалу в Болгарії. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Радіо Вільна Європа», ЦВК Болгарії вирішила, що місцева партія «В’зраждане» порушила виборчий кодекс, опублікував рекламний ролик, який містив уривки з серіалу «Слуга народу».

На думку болгарських чиновників, епізод, де герой Володимира Зеленського розстрілює парламент з автоматів, може спонукати людей до насильства. Тому ЦВК постановив зобов’язати партію «В’зраждане» видалити це відео та припинити його розповсюджувати.

Ролик був вперше опублікований 22 травня на Facebook-сторінці партії «В’зраждане». Його супроводжував слоган «Тільки ми можемо».

Політична партія «В’зраждане» виступає за вихід Болгарії з ЄC та НАТО. Крім того, її керівництво прихильно ставиться до переорієнтування зовнішньої політики країни на Росію.

Нагадаємо, що вчора президент України Володимир Зеленський звернувся до керівництва Росії з вимогою виконати рішення Морського трибуналу ООН та відпустити полонених українських моряків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?