Уряд пообіцяв українцям більше мільйону робочих місць у 2018 році
Категорія
Політика
Дата публікації

Уряд пообіцяв українцям більше мільйону робочих місць у 2018 році

Уряд пообіцяв українцям більше мільйону робочих місць у 2018 році
Джерело:  Укрінформ

Виконуючий обов'язки голови Державної служби зайнятості Валерій Ярошенко заявив, що наступного року в Україні буде створено близько 1 млн 100 тис робочих місць.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Укрінформ".

"У нас завершена робота з розвитку ринку праці України на 2018 рік. Ми підрахували, що на наступний рік в Україні буде створено близько 1 млн 100 тис. робочих місць. Це говорить про те, що економіка зі стагнації переходить у розвиток. І цифри кажуть про збільшення заробітної плати, збільшення робочих місць, вакансій", - повідомив Ярошенко.

Читайте також: Мовна стаття закону "Про освіту" відповідає європейським практикам - Порошенко

Він заявив, що кроки влади направлені на підвищення заробітної платні, що є одним із основних стимулів, для того "щоб створювали робочі місця і щоб кваліфіковані працівники працювали саме в Україні".

За його інформацією, на сьогодні в базі даних Державної служби зайнятості є близько 110 тис вільних робочих місць.

"Якщо порівнювати з періодом минулого року, то це майже на 70% більше", - зазначив Ярошенко.

Як повідомляв ONLINE.UA, український лідер Петро Порошенко ввів в дію указ про систему управління Україною на випадок особливого періоду або надзвичайного стану.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?