Уряд скасував "зарплатне рабство" - що зміниться для українців
Категорія
Політика
Дата публікації

Уряд скасував "зарплатне рабство" - що зміниться для українців

Уряд скасував "зарплатне рабство" - що зміниться для українців
Джерело:  online.ua

Український прем'єр-міністр Олексій Гончарук анонсував скасування так званого "зарплатного рабства" для громадян. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на канал очільника уряду у месенджері Telegram.

За його словами, вже незабаром українці зможуть самостійно вирішувати, послугами якого банку користуватися для отримання заробітної плати, соціальної допомоги чи пенсії.

"Уряд зняв обмеження щодо переліку банків, через які працівники бюджетних установ можуть отримувати виплати. Відтепер гроші можна буде отримувати на картку будь-якого банку, а не лише там, де роботодавець оформив "зарплатний проект", - пояснив Гончарук.

Він вважає, що такий крок сформує справедливу конкуренцію поміж українськими банками, які хочуть мати зростаючу кількість клієнтів. Це, у свою чергу, повинно заставити їх поліпшити якість наданих українцям послуг.

Як повідомляв ONLINE.UA, у листопаді президент Володимир Зеленський наголошував на скасуванні "економічного рабства" в Україні. Таким виразом державний лідер назвав припинення чинності мораторію на продаж землі. Він вважає, що після цього українці нарешті стануть справжніми власниками ділянок.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?