Уряд звільнив в.о. міністра екології Курикіна за махінації
Категорія
Політика
Дата публікації

Уряд звільнив в.о. міністра екології Курикіна за махінації

Уряд звільнив в.о. міністра екології Курикіна за махінації

Міністерство внутрішніх справ України та Національна поліція провели розслідування щодо замаху на розкрадання 550 мільйонів коштів Кіотського протокола, говориться в повідомленні на Урядовому порталі, передає ONLINE.UA.
"За результатами розслідування стосовно замаху на злочин із розкрадання 550 млн гривень коштів Кіотського протоколу уряд звільнив від займаної посади виконуючого обов'язки міністра екології та природних ресурсів України Сергія Курикіна, директора департаменту кліматичної політики Міністерства Владислава Вежніна і директора ДП «Укрекоінвест» Олексія Коваля", - йдеться в повідомленні.
Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк зазначив, що завдяки інформації МВС і Нацполіціі було встановлено, що компанія "АГРОТЕХБУД", яка виграла тендер на придбання нових освітлювальних приладів, має всі ознаки фіктивності. За словами прем'єра, перед проведенням тендеру ця компанія змінила директора, засновника і головного бухгалтера.
"Директором, засновником і головним бухгалтером компанії стає Алтунін А.С., який проживає в м. Донецьк, Ворошиловський район, проспект Миру, 5. У зоні антитерористичної операції", - розповів Яценюк
Після перевірок компанії з'ясувалося, що за весь 2015 рік вона "змогла купити один вентилятор за 13000 гривень".
Повідомляється, що глава Кабміну звернувся до керівника НАБУ з вимогою довести цю корупційну справу до кінця, а відповідальним посадовцям винести вироки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?