Усе ще димить: з'явилося нове відео з висміяним російським кораблем
Категорія
Світ
Дата публікації

Усе ще димить: з'явилося нове відео з висміяним російським кораблем

Усе ще димить: з'явилося нове відео з висміяним російським кораблем
Джерело:  online.ua

Авіаносна група російського ВМФ, в тому числі висміяний раніше в соцмережах  авіаносець "Адмірал Кузнєцов", увійшла в Середземне море і продовжує рух до узбережжя Сирії.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео RT.

На записі видно, як авіаносець "Адмірал Кузнєцов" іде слідом за крейсером "Петро Великий", їх супроводжують протичовнові кораблі "Сєвєроморськ" і "Віце-адмірал Кулаков".

У небі над кораблями видно вертольоти морського базування Ка-27 і палубні винищувачі Су-33.

Міністр оборони РФ Сергій Шойгу заявив, що похід кораблів РФ в Середземномор'ї викликав ажіотаж на Заході.

"Похід наших кораблів викликав ажіотаж у західних партнерів. Але особливо здивувала нас позиція окремих країн, які під тиском США і НАТО публічно заявили про відмову в заході наших бойових кораблів у свої порти", - сказав чиновник, передають "РИА Новости".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в росЗМІ поширили інформацію про входження в Ла-Манш авіаносної групи ВМФ РФ на шляху в Атлантику, супроводивши новину фотографією авіаносної ударної групи ВМС США, що розвеселило користувачів мережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?