Усе вирішують Порошенко і Гройсман: з'явилася гучна заява про Євробачення-2017
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Усе вирішують Порошенко і Гройсман: з'явилася гучна заява про Євробачення-2017

Усе вирішують Порошенко і Гройсман: з'явилася гучна заява про Євробачення-2017
Джерело:  online.ua

Журналіст і генеральний директор Національної телекомпанії України Зураб Аласанія заявив, що переможця відбору з проведення Євробачення-2017 в Україні визначатимуть президент Петро Порошенко і прем'єр-міністр Володимир Гройсман.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".
"На мою думку, питання про те, яке місто буде приймати "Євробачення", є політичним. Справа - між президентом Порошенком і прем'єр-міністром Гройсманом. Що відбувається, знають тільки ці дві особи", - сказав Аласанія.
Також він зазначив, що рішення про те, яке місто прийме Євробачення, повинно бути на наступному тижні.
"На початку наступного тижня я вже повинен бути в Берліні, де буду зустрічатися з наглядовою радою конкурсу та оголосити їм рішення України. Поки немає навіть натяку на переможця і це дивно", - додав він.
Нагадаємо, у фінал конкурсу з відбору міста, де пройде пісенний конкурс в 2017 році, увійшли три міста: Київ, Дніпро і Одеса.
Як повідомляв ONLINE.UA, низка ЗМІ стверджує, що міжнародний музичний конкурс Євробачення в наступному році прийме курортна Одеса.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?