Усе з землею рівняти: розвідка перехопила розмову окупанта про нові накази Путіна
Категорія
Україна
Дата публікації

Усе з землею рівняти: розвідка перехопила розмову окупанта про нові накази Путіна

Усе з землею рівняти: розвідка перехопила розмову окупанта про нові накази Путіна
Джерело:  online.ua

Головне управління розвідки Міністерства оборони України перехопило нову розмову російського солдата. В ній він розповідає, що Путін дав наказ рівняти міста з землею, якщо до 10 травня не буде успіхів у війні.

Джерело: ГУР

Путін дав наказ рівняти міста з землею

В рамках роботи Міжвідомчого координаційного центру при ГУР МО, за участі Національної поліції України, отримано чергове перехоплення розмов військовослужбовців противника, які розкривають плани російського командування щодо війни в Україні, - повідомили в ГУР.

Так, мобілізований військовослужбовець армії агресора, Олег Карасьов, розповів дружині про те, які вказівки отримали російські військові щодо подальших дій в Україні.

Путін сказав, якщо до 10 травня ні х… не зробимо, то все з землею рівняти. Рубіжне ще намагаємось «звільнити», а Лисичанськ і Сєвєродонецьк із землею зрівнюємо. Не будемо намагатись. Наші контрактники ні х… просунутися не можуть. Позасідали так (ЗСУ), що кожен день з танків і зі всієї х…, а їм по х… Наших стріляють кожного дня, - каже солдат.

Як зазначили в ГУР, ця розмова підтверджує, що РФ цілеспрямовано перейшла до тактики знищення українських міст та злочинів проти мирного населення за прямою вказівкою вищого військово-політичного керівництва країни, зокрема президента Путіна.

Раніше ГУР публікувала перехоплення, які підтверджують, що російська арміє має наказ розстрілювати цивільних.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?