Усі будуть зважені, але не всі щасливі - Зеленський здивував новою гучною заявою
Категорія
Україна
Дата публікації

Усі будуть зважені, але не всі щасливі - Зеленський здивував новою гучною заявою

Усі будуть зважені, але не всі щасливі - Зеленський здивував новою гучною заявою
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський під час робочого візиту на Херсонщину озвучив українським громадянам нове важливе попередження - 26 червня він офіційно заявив, що до контролю за дотриманням завантаженості автомобілів долучатимуть Національну поліцію та Службу безпеки України. Його слова також підтвердив очільник Херсонської ОДА Юрій Гусєв. Вони звернули увагу на те, що в регіоні запускають спецоперацію під назвою "Зважені та щасливі". За словами Володимира Зеленського, операцію проводитимуть, аби не допустити перевантаження транспорту на дорогах. Український лідер підкреслив, що контроль завантаженості – дуже важливий, адже саме через вантажі розбивають дороги. Щороку на автошляхи держава виділяє 80 мільйонів гривень. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт ОПУ.

"У нас операція не тільки на Херсонщині, операція дійсно по всій країні. Там також підключені Національна поліція і Служба безпеки. Я не знав назви операції, але хочу трошки її скоригувати: всі водії точно будуть зважені, але, на жаль, не всі будуть щасливі", - заявив глава держави.

Варто нагадати про те, що нещодавно президент України вже пригрозив далекобійникам та власникам вантажівок. У відео, яке записав глава держави, він назвав "засранцями" осіб, які намагаються обійти зважування машин. Метод, з допомогою якого хитрують водії, президент виявив в одному з чатів для далекобійників.

"Далекобійники, які везуть перевантажені машини, один одному кажуть: по Коблево їдемо – там вільно, там тільки поліцейський, на Умань не їдемо – там уже серйозно, заборонено. Хотів би вам просто сказати: ви, хлопці, засранці, – ми тут хочемо щось хороше зробити для країни, а ви якось. Допомагати ви не можете, не здатні, але хоч трішечки не заважайте", - поскаржився тоді Володимир Зеленський.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше глава Укравтодору Олександр Кубраков поділився чудовими новинами. Він наголосив, що частина від трьох мільярдів доларів, які "Газпром" виплатив "Нафтогазу" за рішенням Стокгольмського арбітражу, направлена на ремонт доріг в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?