Усі так довго чекали - Ілон Маск вразив світ фантастичною новиною
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Усі так довго чекали - Ілон Маск вразив світ фантастичною новиною

Усі так довго чекали - Ілон Маск вразив світ фантастичною новиною
Джерело:  online.ua

Відомий підприємець і засновник компаній SpaceX та Tesla Ілон Маск, здається, щоденно вражає своїх шанувальників та й цілий світ, який слідкує за його насиченим подіями життям, неймовірними новинами. Проте цього разу звістка від легендарного винахідника стала дійсно особливою, адже він повідомив про народження сина. Його кохана, відома співачка Граймс (Клер Буше), народила первістка. Що цікаво, для Маска - ця дитина вже шоста. Про поповнення в родині підприємець розповів на сторінці в Твіттер, передає ONLINE.UA.

Наразі відомо, що пологи Граймс відбулись 4 травня. І зіркова матуся, і малюк почуваються добре. Ілон Маск вирішив не тримати у секреті стать дитини. Знаменитий інженер та засновник SpaceX уточнив, що став батьком хлопчика. У дописі він написав і загадкове ім'я дитини "X Æ A-12 Маск", що сприйняли як жарт новоспеченого татуся. Окрім того, бізнесмен опублікував чарівне перше фото немовля.

Ілона Маска не втомлюються вітати в коментарях його колеги, друзі та шанувальники.

"Усі так довго цього чекали, так хвилювалися!; маленький ангел; син дуже схожий на свого батька; ви тільки подумайте, скільки геніїв Маск подарував нам - в нього вже 6 дітей; вітаю! діти - найважливіше, що є в житті; як там мама? чекаємо фото з нею!; ви просто казкові; яке ж ніжне та чарівне фото; мої вітання", - коментують світлину Маска в мережі.

Варто зазначити, що журналісти дізнались про вагітність Граймс у січні 2020 року. Співачка вирішила не приховувати, що чекає на дитину від знаменитого мільярдера Ілона Маска. А от зірковий татусь підтвердив інформацію про поповнення тільки за кілька днів до пологів. У мережі він написав: "Дитина народиться у понеділок".

Що цікаво, Ілон Маск закрутив роман зі співачкою 2 роки тому, однак йти до вівтаря з коханою дівчиною він, мабуть, не квапиться. Ілон Маск вже був тричі одружений: перша його дружина – Жюстін Вілсон, яка за 8 років шлюбу народила засновнику SpaceX 5 дітей, а другою обраницею стала Талула Райлі, з якою Маск 2 рази йшов до вівтаря.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Ілон Маск збунтувався проти коронавірусного карантину. Він написав гнівний твіт, в якому виступив з грубої критикою проти карантину, який ввели в США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?