Усик нокаутував Белью в чемпіонському бою: видовищне відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Усик нокаутував Белью в чемпіонському бою: видовищне відео

Усик нокаутував Белью в чемпіонському бою: видовищне відео
Джерело:  online.ua

10 листопада в Манчестері відбувся чемпіонський бій, в якому змагалися українець Олександр Усик і британець Тоні Беллью. У поєдинку Усик захистив всі свої титули чемпіона світу в першій важкій вазі за версіями WBA, WBC, IBF і WBO, а також чемпіонський пояс за версією журналу The Ring - він нокаутував Белью в 8-му раунді, повідомляє ONLINE.UA.

Бій Усик - Белью з першої хвилини розпочався з серйозної конкурентної боротьби, але українець впевнено захищав свої пояси. У восьмому раунді Усик ефектно нокаутував Белью і переміг в поєдинку, незважаючи на те, що на той момент британець перемагав за очками.

Перемога над Белью дозволила Усіку зберегти всі свої чемпіонські пояси (за версіями WBC, WBO, IBF, WBA і The Ring) і захистити титул абсолютного чемпіона світу. Слід зазначити, що українець вперше захищав свої чемпіонські досягнення.

Для Тоні Белью поразка в бою з Усиком стало третьою у кар'єрі. Олександр же поповнив свою скарбничку 16-ю перемогою, 12 з яких він отримав нокаутом.

Усик ефектно нокаутував Белью - відео:

Раніше ONLINE.UA публікував онлайн-трансляцію бою Усик - Белью.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?