Усик погодився - команда українського чемпіона вразила планами
Категорія
Спорт
Дата публікації

Усик погодився - команда українського чемпіона вразила планами

Усик погодився - команда українського чемпіона вразила планами
Джерело:  online.ua

Український боксер Олександр Усик визначився з позицією щодо наступних суперників. Він готовий битися з тим, хто переможе в бою Ентоні Джошуа — Кубрат Пулєв. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Sky Sports.

За словами промоутера Олександра Красюка, український чемпіон готовий почекати перед боротьбою за титул WBO.

"Усик погодився дозволити Джошуа битися проти Пулєва, а переможець зустрінеться з ним. І це твердження все ще актуальне", - пояснив агент.

Він додав, команда Усика добиватиметься нового бою за чемпіонський пояс вже після поєдинку з британцем Дереком Чісорою. Цей бій планується вже на 31 жовтня.

Менеджмент українського боксера планує скористатися правилами WBO, щоб натиснути на Джошуа та організувати двобій. В іншому випадку потенційному опоненту доведеться залишити титул, яким він володіє.

Усик хоче битися з Джошуа чи іншим бійцем, який матиме чи претендуватиме на пояс WBO. У планах українця — стати чемпіоном суперважкої ваги.

Нагадаємо, професійний спорт виявився паралізованим протягом місяців через пандемію коронавірусу COVID-19. Усик та Джошуа повинні були зустрітися на рингу ще у травні, вони навіть провели першу спільну пресконференцію в березні.

Утім, лише на кінець жовтня промоутерам вдалося організувати бій українця з британцем після зриву попередньої дати.

Як повідомляв ONLINE.UA, у ніч з 29 на 30 серпня в Лас-Вегасі на арені MGM Grand відбувся довгоочікуваний бій літа відразу два титули чемпіона світу за версіями WBO і WBC, за які боролися українець Віктор Постол та американець Хосе Рамірес. Бій тривав усі 12 раундів. Подробиці — за посиланням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?