Усик тріумфально увірвався в рейтинг найкращих чемпіонів WBC
Категорія
Спорт
Дата публікації

Усик тріумфально увірвався в рейтинг найкращих чемпіонів WBC

Усик тріумфально увірвався в рейтинг найкращих чемпіонів WBC
Джерело:  online.ua

Всесвітня боксерська рада (WBC) опублікувала довгоочікуваний рейтинг - топ-10 найкращих чемпіонів світу за версією WBC у важкій вазі за всю історію. Український боксер Олександр Усик став другим найкращим боксером в історії важкої ваги, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Worldboxingnews.net.

"Усик поступився тільки легендарному американцеві Евандеру Холіфілду. Уродженець Сімферополя удостоївся бути в цьому списку завдяки тому, що в 2018 році він зумів об'єднати всі титули у важкій вазі, ставши абсолютним чемпіоном світу", - йдеться в повідомленні.

Топ-10 чемпіонів світу у важкій вазі за версією WBC:

1. Евандер Холіфілд;
2. Олександр Усик;
3. Хуан Карлос Гомес;
4. Девід Хей;
5. Тоні Белью;
6. Майріс Брієдіс;
7. Жолт Ердеї;
8. Кшиштоф Влодарчик;
9. Жан-Марк Мормек;
10. Анаклет Вамба.

Як відомо, в останньому бою Олександр Усик переміг нокаутом Тоні Белью в листопаді минулого року і захистив всі свої титули в крузервейті, однак пізніше сам відмовився від пояса чемпіона за версією WBA через перехід в суперважку вагу.

Нагадаємо, що свій дебютний поєдинок у суперважкій вазі Олександр Усик проведе у вересні – його суперником буде 38-річний Карлос Такам.

Як повідомляв ONLINE.UA, Усик може провести бій проти легендарного боксера Ентоні Джошуа вже у грудні 2019 року. Варто зазначити, що для українця це може стати дебютним боєм у суперважкій вазі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?