Усик у важкому бою переміг Чісору — повне відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Усик у важкому бою переміг Чісору — повне відео

Усик у важкому бою переміг Чісору — повне відео
Джерело:  online.ua

У Лондоні на Уемблі Арена відбувся один з найбільш очікуваних поєдинків року - на ринг вийшли українець Олександр Усик і британець Дерек Чісора, які боролися за право стати володарем статусу обов'язкового претендента на титул чемпіона світу за версією WBO в суперважкій вазі. Бій між Усиком і Чісорою повинен був відбутися ще в березні, але його переносили кілька разів. В результаті поєдинок відбувся і в ньому переміг Усик за рішенням суддів - 117:112, 115:113, 115:113. Повне відео бою можна дивитися на онлайн-сервісі MEGOGO, ONLINE.UA публікує відео кращих моментів поєдинку.

На початку бою з Усиком Чісора взяв ініціативу в свої руки, так як значно перевершував українця за габаритами. Але Усик впевнено відбив серії найпотужніших ударів суперника, і перехопив ініціативу, що дозволило йому довести бій до перемоги одноголосним рішенням суддів.

Після перемоги над британцем українець оцінив свій бокс за десятибальною шкалою на "три". Але він має намір наполегливо працювати, щоб зібрати в суперважкій вазі всі основні світові титули. Причому Усик мріє стати не просто чемпіоном, а абсолютним чемпіоном.

"Це був справжній тест в суперважкій вазі. Чісора - великий, складний хлопець. Я очікував такої поєдинок. Ми налаштовувалися на ще більш складний бій. У мене рік не було бойової практики", - прокоментував Усик свою перемогу.

Чісора розчарований результатом поєдинку. Він упевнений, що зробив достатньо, щоб перемогти Усика.

"100%. Так, поступився кілька раундів, але темп задавав я. Судді побачили інше", - дав оцінку бою з Усиком британець.

Бій Усик - Чісора 31 жовтня 2020 року - основні моменти (відео):

Нагадаємо, Усик не програв жодного бою в своїй професійній кар'єрі - він провів 18 боїв, в 13 з яких переміг нокаутом. Чісора провів 42 поєдинки серед професіоналів, в десяти з них він програв, в тому числі українцеві Віталію Кличку за титул чемпіона світу за версією World Boxing Council.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Ломаченко розгромно програв Лопесу в бою за титул абсолютного чемпіона світу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?