Усик - Візерспун: коли і де дивитися дебютний бій українця у суперважкій вазі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Усик - Візерспун: коли і де дивитися дебютний бій українця у суперважкій вазі

Усик - Візерспун: коли і де дивитися дебютний бій українця у суперважкій вазі
Джерело:  online.ua

Український боксер Олександр Усик вийде на ринг проти американця Чазза Візерспуна для дебюту у суперважкій вазі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційні промоутерські дані.

Бій відбудеться на чиказький арені у суботу, 12 жовтня. У цей час на території України вже буде неділя 13-го.
За місцевим часом, двобій повинен початися приблизно о 23:00. В Україні це - 06:00.

Пряму трансляцію вестиме телеканал "Інтер". Вона почнеться о 04:30 у неділю, 13 жовтня.

Нагадаємо, у професійній кар'єрі Олександра Усика 16 перемог та жодної поразки. Нокаутом він завершив 12 зустрічей на рингу.

Нещодавно боксер вирішив поважчити категорію до суперважкої. Його суперником мав би бути нідерландець Тайрон Спонг, проте той провалив допінг-тест напередодні бою, вже у Чикаго.

Як повідомляв ONLINE.UA, п ромоутери домовилися про бій українця проти 38-річного Чазза Візерспуна зі Сполучених Штатів. За його словами, він дуже радий можливості вийти на ринг проти відомого суперника та готувався до подібної нагоди.

Американець провів 41 двобій, програвши тричі. З 38 перемог він здобув 29 нокаутом. Наразі Візерспун не має чемпіонських титулів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?