Усик збирається завоювати всі пояси у надважкій вазі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Усик збирається завоювати всі пояси у надважкій вазі

Усик збирається завоювати всі пояси у надважкій вазі
Джерело:  24 канал

Український важковаговик Олександр Усик повідомив, що йому подобається ідея про проведення боксерського турніру Мохамеда Алі. За словами спортсмена, цей турнір для нього стане особливим, хоча він і не впевнений, що така подія все ж таки відбудеться, інформує ONLINE.UA з посиланням на « 24 канал ».

«Вже майже рік минув з моменту проведення фіналу турніру Мохамеда Алі. Було б справді здорово, якби у WBSS вирішили провести його і в надважкій вазі. Було б дуже цікаво, але я не впевнений, чи можливо це», – заявив Усик.

Як каже боксер, коли він почув про проведення подібного турніру у супервазі, де на кону будуть стояти всі чотири чемпіонські пояси, то подумав що це знак.

«Я зрозумів, що повинен взяти участь в цьому турнірі, і нехай мені допоможе Бог. Не думаю, що коли-небудь щось зможе затьмарити цей турнір», – розповідає Олександр.

Як відомо, Усик вже брав участь в турнірі Мохамеда Алі у першій важкій вазі (до 90,72 кг). У ньому він переміг усіх суперників: німця Марка Хука, латвійця Маріса Брієдіса і росіянина Мурата Гасієва.

Зараз в Усика є тільки один чемпіонський пояс IBF у важкій вазі. Раніше в нього забрали чемпіонський титул WBA, після чого він втратив звання абсолютного чемпіона світу. Нещодавно в Олександра забрали й пояс WBC. Це пояснюється його переходом у категорію суперважковиків, де результати в інших вагових категоріях не враховуються.

Відомо, що 32-річний Усик наразі відновлюється після травми біцепса, яку він отримав під час тренувань до бою з камерунцем Карлосом Такамом. За попередньою інформацією, дебют Олександра в суперважкій вазі відбудеться вже восени.

Нагадаємо, що відомий український боксер Іван редкач нещодавно шокував всіх відвертим зізнанням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?