Усім зрозуміло, що Україну не можна віддавати Путінові - ізраїльський політолог
Категорія
Політика
Дата публікації

Усім зрозуміло, що Україну не можна віддавати Путінові - ізраїльський політолог

Усім зрозуміло, що Україну не можна віддавати Путінові - ізраїльський політолог
Джерело:  online.ua

Ізраїльський політолог Авраам Шмулевич уважає, що Захід розуміє необхідність не віддавати Україну очолюваній президентом Володимиром Путіним Росії, проте зарубіжних політиків дратують торгові і дипломатичні відносини, що не припиняються, між двома воюючими державами.
Про це експерт розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Україна остогидла всім. Ніхто не знає, що з нею робити. Зрозуміло, що не можна її віддавати Путінові. З іншого боку, історія зі зникненням грошей для реформи української прокуратури - це вже поганий водевіль. Всі розуміють, що Україна не воює з Росією , а її союзник. Діє "Договір про дружбу, співпрацю і партнерство між Російською Федерацією і Україною", який ніхто не розриває. Український уряд вимагає санкцій за допомогу в налагодженні роботи поромної переправи з Кримом, а самі не закрили кордон, забезпечують Крим, українські громадяни туди їдуть відпочивати. Це всіх дратує", - сказав Шмулевич.
За його словами, Росія в Мінську намагається довести, що в Україні громадянська війна, і деякі західні політики вже готові дати нашій країні можливість ​​самій вирішувати цей конфлікт, без допомоги ззовні.
"Суть мінського процесу полягає в тому, щоб довести, що в Україні "громадянська війна". Ця позиція влаштовує Захід. На Заході думають, що цією війною треба дати займатися Україні з її корупцією, бійками в парламенті, з відсутністю реального протистояння з Росією. Ось недавно опублікували дані, що Україна майже в чотири рази дорожче ринкової ціни купує двигуни для БТР в Росії. Як це західні партнери можуть сприймати? Виділяти гроші Україні, щоб вона фінансувала російський ВПК? ", - підкреслив політолог.
"Путін просто по своїй тупості не розуміє, що, якби він посміхнувся Заходу, сказав, що він виводить війська, відмовився від провокацій, то його б усі розцілували", - додав він.
Повний текст  інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Путін за своєї тупості не розуміє, що йому робити з Україною - ізраїльський політолог

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?