Утерся: Путін все ж не наважився на гучну відповідь США
Категорія
Світ
Дата публікації

Утерся: Путін все ж не наважився на гучну відповідь США

Утерся: Путін все ж не наважився на гучну відповідь США
Джерело:  online.ua

Росія не висилатиме американських дипломатів у відповідь на висилку російських дипломатів з США.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву президента РФ Володимира Путіна, опубліковану на сайті Кремля.
За словами Путіна, у Росії «є всі підстави для адекватної відповіді», але Москва не буде «опускатися до рівня "кухонної", безвідповідальної дипломатії».
«Російські дипломати, які повертаються на батьківщину, проведуть новорічні канікули в колі рідних і близьких - вдома. Ми не будемо створювати проблем для американських дипломатів. Ми нікого не будемо висилати», - заявив Путін.
«Ми не будемо забороняти їх сім'ям і дітям користуватися звичними для них місцями відпочинку в новорічні свята. Більш того, всіх дітей американських дипломатів, акредитованих в Росії, запрошую на Новорічну і Різдвяну ялинку в Кремль», - додав російський президент.

Читайте також: Пу тін у відповідь розбомбить Воронеж: нові санкції проти Росії розбурхали мережу
При цьому в мережі з сарказмом відреагували на нерішучість Путіна.


осовободительубогих: Утерся...


Vlad: Правильно. Хороший песик.



Нагадаємо, 29 грудня адміністрація діючого президента США Барака Обами оголосила про висилку 35 російських дипломатів у зв'язку з кібератаками на американські політичні партії, вину за які Вашингтон покладає на Москву.
Також було вирішено закрити дві посольські дачі в штатах Нью-Йорк і Меріленд.
Як повідомляв ONLINE.UA, глава міністерства закордонних справ Росії Сергій Лавров запропонував президенту країни Володимиру Путіну в якості відповіді на американські санкції в зв'язку з кібератаками вислати з РФ 35 американських дипломатів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?