Бахмут опинився в оперативному оточенні — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Бахмут опинився в оперативному оточенні — відео

Бахмут опинився в оперативному оточенні — відео
Джерело:  online.ua

Полковник ЗСУ в запасі та військовий експерт Роман Світан звертає увагу на те, що Збройні сили України не зупиняють наступальні дії й просування на Бахмутському напрямку. Вони вже встигли зайняти декілька панівних висот, наші бійці контролюють входи та виходи з міста, яке вже опинилося в оперативному оточенні.

Джерело: "24 Канал"

Що наразі відбувається у Бахмуті

Бахмут після того, як ми виходимо на висоти, потрапив в оперативне оточення, оскільки артилерія дістає до входів і виходів із Бахмута, - розповідає полковник запасу.

На переконання Романа Світана, для наших воїнів наразі найкращий варіант – зайняти всі висоти та утримувати їх у режимі активної оборони.

ЗСУ повинні утримувати весь цей регіон з метою зв'язування резервів армії РФ та їх знищення, як і на Луганському напрямку.

Не можна також не згадати про те, що на Донецькому напрямку є 2 позитивні моменти – це можливість заходу по висотах у Горлівку та на Донецьк.

Наші бійці сточують сили ворога

Роман Світан озвучив прогноз, що бойові дії будуть відбуватися на Запорізькому й Херсонському напрямках. Головна ціль українських воїнів – зайти в Крим. Як це буде відбуватися - вирішить головнокомандувача ЗСУ Валерій Залужний.

Цілком можливо, що наша армія чекатиме декілька тижнів, поки надійде достатня кількість боєприпасів, щоб не витрачати свої резерви.

Залужний у цьому сенсі робить правильно, сточує війська противника,– пояснив Роман Світан.

Згідно з його даними, процес сточування сил противника триває не лише в районі Запорізького фронту, а також на Донецькому та Луганському напрямках.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?