В "95 кварталі" розповіли, як Зеленський вичитував їх за перший концерт без нього
Категорія
Україна
Дата публікації

В "95 кварталі" розповіли, як Зеленський вичитував їх за перший концерт без нього

В "95 кварталі" розповіли, як Зеленський вичитував їх за перший концерт без нього

Художній керівник "95 кварталу" Олександр Пікалов зізнався, що глава держави Володимир Зеленський дзвонив після першого концерту, який пройшов без його участі, і трохи вичитував групу, передає ONLINE.UA з посиланням на "УП".

 "Після ефіру дзвонив (сміється). Поставив пару питань, що його турбували в нашому виступі. Але він не запитував щодо гумору – в бік його чи бік Богдана. Він запитав, чому немає джингла (Пісні "Каждый вечер-вечер наступает вдруг", якою зазвичай починається програма – ред.). Суто технічні питання його цікавили ...подзвонив Жені (Кошовому), сказав: "А чого там не так, там не так?", - розповів Пікалов.

У "кварталівця" також поцікавилися, чи Зеленський обурювався жартам про постійне шепотіння Богдана йому на вухо:

"Ні, не було такого. Хоча я думаю, що… Думаю, так, трошки кольнуло. Але "назвался груздем, полезай в кузов"".

 Окрім того, Пікалов зазначив, що загалом команді без Зеленського ведеться по-різному: десь важко, десь трошки легше. Раніше команда працювали на фронтмена, а зараз їх 3-4. Тож у "кварталівців" нині триває творчий пошук і є трошки невизначеність. Також Пікалов стверджує, що після того, як Зеленський пішов, у "Кварталі" не було боротьби за посади.

Раніше ONLINE.UA публікував відео, як "95 квартал" пародіював Зеленського та Богдана.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?