В Адміністрації президента пояснили умови швидкого врегулювання ситуації на Донбасі
Категорія
Політика
Дата публікації

В Адміністрації президента пояснили умови швидкого врегулювання ситуації на Донбасі

В Адміністрації президента пояснили умови швидкого врегулювання ситуації на Донбасі
Джерело:  Головком

Заступник глави Адміністрації президента Костянтин Єлісєєв заявив, що для швидкого врегулювання ситуації на Донбасі потрібно жорсткі меседжі з боку партнерів України.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Главком".

На його думку, Росія не зацікавлена в стабілізації ситуації не лише на Донбасі, а й у всій Україні.

"Росія взагалі не зацікавлена в стабілізації ситуації не лише на Донбасі, а й у всій Україні. Через Донбас вони хочуть дестабілізувати у нас і політичну, і економічну ситуацію", - сказав Єлісєєв.

Читайте також: Українська влада вимагає допуску міжнародних експертів до затоплених шахт на окупованому Донбасі

За словами заступника глави АП, "проблема не в суті Мінських домовленостей, а у відсутності політичної волі Москви їх реалізовувати".

"Ситуація на Донбасі може бути врегульована дуже швидко і ефективно в політико-дипломатичний спосіб. Але для цього потрібна низка умов, одна з яких - жорсткі і чіткі меседжі з боку наших ключових партнерів, на що ми зараз чекаємо і над чим працюємо", - сказав Єлісєєв.

Як повідомляв ONLINE.UA, тристороння контактна група узгодила, які особи, що здійснили злочини проти України, можуть бути помилувані заради звільнення українців, які незаконно утримуються на окупованих територіях Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?