В Афганістані на базі НАТО прогримів вибух, є загиблі: з'явилися фото
Категорія
Світ
Дата публікації

В Афганістані на базі НАТО прогримів вибух, є загиблі: з'явилися фото

В Афганістані на базі НАТО прогримів вибух, є загиблі: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

На найбільшій військовій базі НАТО в Баграмі в Афганістані прогримів вибух; повідомляється мінімум про 3 загиблих, 13 осіб отримали поранення.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.


"Ми можемо підтвердити, що цього ранку після 5:30 за місцевим часом на авіабазі Баграм прогримів вибух. Є постраждалі. Наші медики і служби безпеки реагують на ситуацію", - сказано в заяві представників НАТО.


Причини вибуху поки невідомі. Відзначається, що на авіабазу, розташовану неподалік від Кабула, регулярно нападають бойовики руху "Талібан".


При цьому представник "Талібану" Забіхулла Муджахід, взяв на себе відповідальність за напад в повідомленні в своєму Twitter.


Місцеві ЗМІ повідомляють, що чоловік, одягнений як робітник, отримав доступ до захищених об'єктів, а потім підірвав пояс шахіда.


Як повідомляв ONLINE.UA,  кількість жертв вибуху 4 листопада замінованого автомобіля в Діярбакирі на південному сході Туреччини зросла до 8 осіб, понад 100 отримали поранення.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?