В Афінах підірвали магазин: з'явилися фото, відео та подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

В Афінах підірвали магазин: з'явилися фото, відео та подробиці

В Афінах підірвали магазин: з'явилися фото, відео та подробиці
Джерело:  online.ua

У середу, 12 жовтня, близько 22:45 в центрі Афін в Греції прогримів вибух в одному з книжкових магазинів.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Naftemporiki.gr.


За попередніми даними, в результаті вибуху ніхто не постраждав.


При цьому вибух був такої сили, що повністю зруйнував магазин, який спеціалізується на літературі про виживання. Вибухова хвиля частково пошкодила прилеглі будинки і автомобілі, припарковані неподалік. В результаті події ніхто не постраждав, згідно з попередньою інформацією.


Як зазначає видання, за півгодини до вибуху в офіс "Газети редакторів" зателефонував невідомий чоловік, який сказав, що заклав вибуховий механізм в книжковий магазин на вулиці Іппократос.


Видання pronews.gr уточнює, що вибухом зруйновано магазин "Елєфтерія Ськепси", на який влітку 2008 року вчинили напад анархісти.


За даними інтернет-порталу, характер вибуху вказує на причетність до нього анархістських угруповань, які заздалегідь попереджають про атаку редакції ЗМІ.



Як повідомляв ONLINE.UA,  в столиці Туреччини Анкарі 9 жовтня два терористи-смертники підірвали себе, щоб не здаватися правоохоронцям, загинули щонайменше 18 осіб.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?