В Африці викрадений пасажирський лайнер: стали відомі подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

В Африці викрадений пасажирський лайнер: стали відомі подробиці

В Африці викрадений пасажирський лайнер: стали відомі подробиці
Джерело:  Meduza

Невідомі викрали літак A320 лівійської авіакомпанії Afriqiyah Airways, який прямував з лівійського міста Себа в Тріполі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Медузу.
Повідомляється, що пасажирський літак, що виконував переліт по внутрішньому маршруту, приземлився в аеропорту Мальти. На борту авіалайнера 118 чоловік.
Мальтійські ЗМІ повідомляють, що під час польоту двоє викрадачів почали погрожувати підірвати літак. Їх вимоги поки невідомі.

Читайте також: Катастрофа літака з військовими в Росії: з'явилося відео
Прем'єр-міністр Мальти Джозеф Мускат повідомив в Twitter, що отримав повідомлення про викрадений літак. За його словами, інформація перевіряється поліцією.
Як повідомляв ONLINE.UA, на дочку новообраного президента США Дональда Трампа Іванку Трамп на борту літака в аеропорту Нью-Йорка напав пасажир, який хотів висловити жінці своє обурення з приводу політики її батька.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?