В акціях до Дня Перемоги в Україні брало участь 600 тис. осіб - МВС
Категорія
Події
Дата публікації

В акціях до Дня Перемоги в Україні брало участь 600 тис. осіб - МВС

В акціях до Дня Перемоги в Україні брало участь 600 тис. осіб - МВС
Джерело:  interfax.com.ua

В акціях до Дня Перемоги 9 травня взяли участь 600 тисяч українців по всій країні.

Про це заявив директор департаменту комунікації МВС України Артем Шевченко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

Читайте також: На акцію "Безсмертний полк" у Москві вийшли бойовики з портретами Гіві та Мотороли

"Майже 600 тис. громадян. Це досить велика цифра, і забезпечити громадську безпеку було нелегко", - підкреслив Шевченко та додав, що до охорони порядку 9 травня залучили понад 30 тис поліцейських та 1,7 тис бійців Нацгвардії.

Всього 9 травня по Україні пройшло близько 1700 заходів, і в цілому правоохоронці впоралися із забезпеченням правопорядку.

"На жаль, не вдалося в цьому році обійтися без порушень громадського порядку, без зіткнень... Такі зіткнення були в Києві, в Дніпрі, Одесі, Запоріжжі. Більш-менш все спокійно пройшло на західній Україні, в Донецькій і Луганській областях", - зазначив Шевченко.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі з’явилося відео масових затримань, що були проведені правоохоронцями на акціях до Дня Перемоги в Києві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?