В АП назвали двох людей, яким насправді довіряє Зеленський
Категорія
Політика
Дата публікації

В АП назвали двох людей, яким насправді довіряє Зеленський

В АП назвали двох людей, яким насправді довіряє Зеленський
Джерело:  NV

Найближчими до українського лідера Володимира Зеленського є новопризначений керівник АП Андрій Богдан і його перший помічник Сергій Шефір. Про це розповів заступник голови Адміністрації президента Кирило Тимошенко, передає ONLINE.UA з посиланням на "НВ".

"Є топ-двійка. Богдан і Шефір рівнозначні. Це люди, яким президент довіряє проводити якісь зустрічі, це формування його графіка, але не в форматі асистента", - заявив Тимошенко.

Окрім того, він назвав Шефіра, першого заступника глави АП Сергія Трофимова та помічника президента Андрія Єрмака "топовими фігурами біля президента", які разом з ним "формують його зустрічі".

 "Коли не може бути присутнім президент - в силу того, що накладається на іншу зустріч, - уповноважені зустрічатися з людьми Шефір, Єрмак і Богдан", - сказав він.

За словами Тимошенко, Зеленський найбільше довіряє саме Богдану.

"Ми фахівці в інформаційній політиці, але крім цього є реальне управління процесами. Ми розуміємо, що крім Богдана людини, якій довіряє президент, немає більше в команді. І Шефір. Це дві рівнозначні позиції в принципі. У будь-якому випадку, хтось повинен займатися процесами, а їх тут купа", - каже він.

Як повідомляв  ONLINE.UA, голова Адміністрації президента Андрій Богдан заявив, що команда Володимира Зеленського готова до перемовин з Росією принаймні для того, аби повернути українців з полону агресора.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?