В армії РФ поширюється паніка та масове дезертирство
Категорія
Україна
Дата публікації

В армії РФ поширюється паніка та масове дезертирство

В армії РФ поширюється паніка та масове дезертирство
Джерело:  online.ua

Представники Головного управління розвідки Міноборони України з перехоплених розмов військових кремлівської окупаційної армії дізнались, що військові армії РФ намагаються масово втекти з війни в Україні. У лавах військових стрімко поширюється паніка.

Джерело: сайт ГУР Міноборони

Окупанти намагаються масово втекти з війни проти України

Окупант розповів матері, що збирається втікти з війни разом зі своїм підрозділом та скаржиться на командира, який не жаліє солдатів.

У нас у генерала прізвисько - кривавий генерал, коливан, тварина. Це все про нашого. Нехороша людина. Він свого часу сказав, що йому по… на людей - я хочу зайти в Харків. Всім людям вже… Говорив з ними. Їм вже нас…. Вони не хочуть навіть слухати. Просто почалась люта паніка, от і все, - повідомив військовий.

При цьому мати окупанта, яка вочевидь є любителькою гороскопів, умовляє його залишитися та пояснює масові смерті "кармою".

Солдат говорить, що війська масово покидають Україну або гинуть на передовій, тому він може залишитися лише з командиром.

Втекло вже понад 100 людей. Тобто, 100 людей вже знаходяться в Калінінграді. Когось звільняють, когось ще щось. Це тільки взвод. Таких три взводи! Третій, мабуть, повністю піде, другий - там трохи людей залишиться. Нас має бути 30 людей, залишилось 10. Інші або поранені, або вбиті, - пояснює їі син.

Мама окупанта не сильно сумує через це та вважає, що треба воювати до кінця: "Назвався грузом, лізь в кузов".

Між тим керівник Луганської ОВА Сергій Гайдай повідомив, що після серії успішних подривів ворожих складів з боєприпасами з боку ЗСУ кремлівські окупанти дещо змінили тактику.

За словами Гайдая, тепер окупанти почали возити боєприпаси одразу на передову.

Можемо констатувати, що кількість обстрілів значно зменшилася. Через знищення українськими артилеристами ворожих складів БК в тилу, росіяни тепер працюють "з колес" - тобто більше не зберігають боєприпаси на складах, а одразу везуть на фронт машинами. орки мають ускладнену логістику, яка йде нам на руку, - зазначив керівник ОВА.

Голова Луганської ОДА зауважив, що раніше окупанти мали значну перевагу у вогневому впливі, однак завдяки західній зброї сьогодні наші бійці успішно надолужили та стали сильнішими.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?