В Авдіївці нові бої: з'явилися подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

В Авдіївці нові бої: з'явилися подробиці

В Авдіївці нові бої: з'явилися подробиці
Джерело:  online.ua

Крім обстрілів, українським військовим в районі Авдіївки загрожують диверсійно-розвідувальні групи бойовиків, які все частіше перетинають межі населеного пункту.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Новини Донбасу.
Особливу активність вони демонструють в нічну пору доби. Щоб унеможливити їх прохід углиб своїх позицій, військові вибудовують лінію опорних пунктів, звідки ще на підступах до міста повинні фіксуватися і знищуватися ДРГ сепаратистів.
Також про Авдіївку написав користувач мережі на своїй сторінці в Facebook. Він вважає, що там немає таких боїв, як описують ЗМІ.
"Я не можу зрозуміти. Звідки ця єресь про "десятки танків" і "купи батальйонів" орків, які наступають на Авдіївку? Їм там взагалі не поміститися. Ну стріляють, ну пару ДРГ по колекторах лазить (наші, до речі, їх гранатами в люки глушать ). Кілька танків гіббонськіх, ховаючись по посадках, зрідка пострілюють по наших передових опорниках і НП через дороги на Горлівку, ну так вони і раніше там були. Міномети, це так, регулярно, кулемети, АГС, СПГ - це літає, іноді 122-мм і 152-мм з Мінерального і Яковлівки прилітає. Але звідки ви взяли "масовані атаки"? Орки поки тільки стягують туди", - пише Мурлокотан Паштетофф-сосіскін.
Як повідомляє прес-центр штабу АТО, на Донецькому напрямку порушення режиму тиші відбулося біля Авдіївки, Луганського, Пєсків, Опитного, Невельського, Верхньоторецька, Артемова, Кам'янки, Світлодарська та Богуславського.
Як і раніше, ворог використовує міномети калібрів 120 мм і 82 мм в поєднанні з гранатометами, кулеметами і стрілецькою зброєю.
На Луганщині по українських бійцях бойовики стріляли з гранатометів різних систем в районі Трьохізбенки, а в Станиці Луганській постріли лунали зі стрілецької зброї.
За вказаний період сили АТО 19 разів відкривали вогонь, при цьому застосовуючи виключно зброю малого калібру.
Нагадаємо, в мережі опубліковано відео відбиття українськими вояками атаки бойовиків на промзону Авдіївки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?