В авіакатастрофі в Росії загинув скандальний екс-чиновник
Категорія
Світ
Дата публікації

В авіакатастрофі в Росії загинув скандальний екс-чиновник

В авіакатастрофі в Росії загинув скандальний екс-чиновник
Джерело:  ТАРС

У російській Республіці Алтай розбився вертоліт Robinson-66 з п'ятьма пасажирами на борту, серед яких був екс-віце-прем'єр уряду Алтаю Анатолій Банних.


Про це заявили в екстрених службах регіону, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.


Про падіння гвинтокрила близько 15:00 за Києвом 12 лютого в акваторії Телецького озера Турочакского району заявили співробітники Алтайського біосферного заповідника, які бачили, як погасли вогні повітряного транспортного засобу приблизно в кілометрі від берега.


Читайте також: У Росії зробили дуже гучну заяву про загибель свого літака


"На борту знаходилися п'ять осіб: пілот Дмитро Ракитський, його дружина Олена, Анатолій Банних і двоє дітей, хлопчик і дівчинка", - йдеться в повідомленні.


"Поки передчасно говорити про причини НП, так як ще не знайдений вертоліт, а про обставини аварії відомо лише від очевидців. Але попередні версії - погана погода, технічна несправність і помилка пілотування", - інформувало джерело.


Вертоліт належав аероклубу "Алтай-авіа" і здійснював екскурсійний політ до Телецького озера тривалістю 3-3,5 годин, і, згідно з попередніми даними, міг затонути.


Відзначимо, що  Анатолій Банних в 2009 році вже потрапляв в вертолітну аварію  під час незаконного полювання на архарів, однак тоді зміг вижити. У соцмережах обговорили авіакатастрофу.




Костянтин Львович написав в Twitter: "Все-таки іноді справедливість прокидається".




Maria_Kr: "Пункт призначення", російська версія".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  російський військовий літак Ту-154 зазнав аварії в Чорному морі по дорозі до Сирії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?