В Австралії літак врізався в торговий центр, є загиблі: з'явилися фото й відео
Категорія
Світ
Дата публікації

В Австралії літак врізався в торговий центр, є загиблі: з'явилися фото й відео

В Австралії літак врізався в торговий центр, є загиблі: з'явилися фото й відео
Джерело:  BBC

В австралійському місті Мельбурн легкомоторний літак врізався в будівлю торгового центру, в результаті чого загинули п'ять осіб.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ВВС.
Повідомляється, що сталася катастрофа п'ятимісного літака, за даними місцевої поліції, загинули всі п'ятеро людей, які перебували на борту повітряного судна.
Reuters пише, що аварія сталася близько 9 години ранку за місцевим часом, приблизно за годину до відкриття торгового центру, тому відвідувачі торгового центру не постраждали. За словами помічника комісара місцевої поліції, у літака Beechcraft King Air не спрацював двигун, в результаті чого він врізався в торговий центр, що стоїть ближче до кінця злітно-посадкової смуги в аеропорту Ессендон.
Читайте також: Крах судна з туристами в Малайзії: з'явилися важливі подробиці
Літак летів на острів Кінг в протоці Басса, що розташований між материком і південним острівним штатом Тасманія.


Як повідомляв ONLINE.UA, в російській Республіці Алтай розбився вертоліт Robinson-66 з п'ятьма пасажирами на борту, серед яких був екс-віце-прем'єр уряду Алтаю Анатолій Банних.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?