В Австралії знайшли реального Пікачу - неймовірні фото
Категорія
Світ
Дата публікації

В Австралії знайшли реального Пікачу - неймовірні фото

В Австралії знайшли реального Пікачу - неймовірні фото
Джерело:  online.ua

Мережу шокували фото "реального" покемона Пікачу - тварина щіткохвіст має неприродне для свого виду забарвлення шерсті та дуже схожа на героя відомого дитячого мультсеріалу, передає ONLINE.UA з посиланням на портал Stuff.

Зазначається, що тваринку виявили в австралійському місті Мельбурн. Місцевий житель зразу ж відніс її в клініку. Лісовидний поссум має яскраво-помаранчеву шерсть. Через схожість з персонажем мультсеріалу Покемон у Мережі його стали називати Пікачу.

"Лікар пояснив, що незвичайний колір шерсті спровокований низьким рівнем меланіну. Тварина фактично є напівальбіносом. У клініці заявили, що це не перший випадок подібної мутації у щіткохвостів. Але фахівці не говорятьє, де можна знайти тварин, щоб уберегти їх", - сказано в повідомленні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в одному з садів графства Чешир у Великій Британії була знайдена рідкісна срібляста або сріблясто-чорна лисиця — на даний момент за нею доглядає Королівське товариство з запобігання жорстокому поводженню з тваринами. Лисичці уже придумали кличку — Шедоу. За словами експертів, це домашня тварина, оскільки у неї дуже слухняний характер.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?