В Австрії наречена загинула під час дівич-вечора - шокуючі подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

В Австрії наречена загинула під час дівич-вечора - шокуючі подробиці

В Австрії наречена загинула під час дівич-вечора - шокуючі подробиці
Джерело:  online.ua

В Австрії 26-річна Ясмін Шварнтхорер загинула на власному дівич-вечорі. Вказано, що вона разом зі своїми подругами каталася в причепі, який був прикріплений до трактора. На повороті він врізався в кам'яну стіну, й інцидент закінчився трагедією, передає ONLINE.UA з посиланням на Mirror.

Вказано, що наречену зразу ж забрали в лікарню, де їй зробили операцію, проте врятувати її не вдалося.

"Відомо, що керував трактором 25-річний брат нареченої Патрік. Причиною трагедії став невдалий маневр, внаслідок якого трактор перекинувся. У цілому в причепі перебували 15 дівчат, з яких двоє ще наразі в госпіталі. Ще п'ятеро отримали серйозні травми, а семеро - легкі удари", - сказано в повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше російський хіп-хоп виконавець Іван Алексєєв, більш відомий як Noize MC, випадково розбив мікрофоном голову одному з фанатів. Після цього неприємного інциденту артист виступив з публічним вибаченням. Це сталося під час концерту у Волзькому Волгоградської області. Артист зі сцени кинув у натовп мікрофон. Він поцілив у голову одному з відвідувачів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?