В Білому домі назвали головну тему зустрічі Трампа та Кім Чен Ина
Категорія
Світ
Дата публікації

В Білому домі назвали головну тему зустрічі Трампа та Кім Чен Ина

В Білому домі назвали головну тему зустрічі Трампа та Кім Чен Ина
Джерело:  online.ua

Прес-секретар Білого дому Сара Сандерс заявила, що головною темою зустрічі президента США Дональда Трампа з північнокорейським лідером Кім Чен Ином буде денуклеаризація Корейського півострова.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресс-службу американського президента.

Окрім того, відомо, що глава Білого дому особисто розповість Кім Чен Ину про своє ставлення до його ймовірної зустрічі з Володимиром Путіним.

"Ми сфокусовані на зустрічі президента з Кім Чен Ином, президент розповість про свої погляди безпосередньо йому, коли буде в Сінгапурі. У центрі нашої уваги, як і раніше буде денуклеаризація", - заявила Сандерс, відповідаючи на питання журналіста про можливу зустріч президента РФ і північнокорейського лідера .

Нагадаємо, що саміт лідерів США та Північної Кореї відбудеться в Сінгапурі вранці 12 червня.

Як повідомляв ONLINE.UA,  американський глава Дональд Трамп незадоволений зустріччю міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова і глави КНДР Кім Чен Ина, яка відбулася 31 травня.

"Мені не сподобалася вчорашня російська зустріч. Я запитав: яка її мета?", — заявив Трамп.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?