В Британії готуються до кризового засідання уряду: що відбувається
Категорія
Світ
Дата публікації

В Британії готуються до кризового засідання уряду: що відбувається

В Британії готуються до кризового засідання уряду: що відбувається
Джерело:  online.ua

2 квітня прем’єр-міністерка Великої Британії Тереза Мей проведе засідання уряду, на якому обговорять результати вчорашніх голосувань у Палаті громад, передає ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

Зазначається, що засідання за планом триватиме п’ять годин і уряд має визначити подальші кроки щодо угоди про Brexit та обговорити можливі альтернативні варіанти.Як відомо, британські депутати 1 квітня відхилили чотири варіанти. У середу можливий ще один раунд попередніх голосувань, щоб визначити, який варіант може набрати більшість голосів.

"Не виключено, що 4 квітня Тереза Мей може вчетверте внести на голосування в парламент свою угоду про умови Brexit, яка депутати вже тричі відхиляли. Лідери країн ЄС у 10 квітня зберуться на екстрений саміт щодо Brexit, щоб остаточно вирішити, що робити з Британією. Якщо до того часу Лондон не затвердить угоду або альтернативу до неї, 12 квітня на Британію очікує "жорсткий" Brexit", - сказано в повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше перша міністерка Шотландії  Нікола Стерджен звинуватила уряд Британії у "жалюгідному боягузтві" через відтермінування ключового голосування в парламенті щодо угоди про Brexit.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?