В Британії прийняли рішення по затриманим українцям-нелегалам
Категорія
Події
Дата публікації

В Британії прийняли рішення по затриманим українцям-нелегалам

В Британії прийняли рішення по затриманим українцям-нелегалам
Джерело:  online.ua

Семеро затриманих за нелегальний перетин кордону Великої Британії є громадянами України. Прийнято рішення про їхню депортацію.

Про це заявила віце-консул України в Лондоні Юлія Помазан, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112.ua.

"Британська прикордонна служба підтвердила затримання 30.04 р. в Орфорді сімох громадян України під час нелегального перетину кордону ВБ", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Затримання нелегалів-українців в Британії: у посольстві України відреагували

Зазначається, що яхта вранці в неділю сіла на мілину біля узбережжя у Саффолку, рятувальники відбуксували її в Оксфорд, після чого нелегали були затримані прикордонною службою.

За словами Помазан, особи всіх затриманих вже були встановлені та підтверджені, та після розмови з місцевими правоохоронцями їх направлять в міграційні центри для оформлення документів на депортацію.

"Їх депортують в зв'язку з порушенням місцевого законодавства в міграційній сфері", - зазначила вона.

Вирішується питання про притягнення капітана судна до відповідальності.

Як повідомляв ONLINE.UA, британські правоохоронці відзначали, що комунікація із затриманими за нелегальний перетин кордону українцями була ускладнена через мовний бар'єр.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?