В Британії вирішили продовжити допомогу Україні в боротьбі з Росією
Категорія
Світ
Дата публікації

В Британії вирішили продовжити допомогу Україні в боротьбі з Росією

В Британії вирішили продовжити допомогу Україні в боротьбі з Росією
Джерело:  iTV

Великобританія зважаючи на агресію Росії проти України прийняла рішення продовжити програму тренувань військовослужбовців Збройних сил України на рік, до початку 2018 року.


Про це заявив глава британського Міністерства оборони Майкл Феллон, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на iTV.


Читайте також: Британська армія потренувалася воювати з Росією: опубліковані фото


"Британія продовжує нарощування в Європі і по всьому світу", - заявив міністр оборони Великобританії. Він підкреслив, що продовження навчання на рік дозволить ще тисячі українських військових пройти курс підготовки у кращих Збройних сил в світі.


"Розширення британської підготовки Збройних Сил України посилає чіткий сигнал, що ми підтримуємо Україну і зберігаємо тверду прихильність її суверенітету, незалежності і територіальній цілісності в обличчі більш войовничої Росії", - підкреслив Феллон.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Майк Феллон заявив, що готовий співпрацювати з Росією, проте не визнає її повноцінним партнером.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?