В Держдумі звинуватили США в підготовці удару по Москві
Категорія
Політика
Дата публікації

В Держдумі звинуватили США в підготовці удару по Москві

В Держдумі звинуватили США в підготовці удару по Москві
Джерело:  online.ua

Депутат Держдуми РФ Євген Федоров заявив про якийсь оперативний план США щодо гарантованої перемоги над Росією у розв'язаній Кремлем злочинній війні проти України та підготовку американських військових до ударів по Москві.

Джерело: РосЗМІ

В РФ вже почали звинувачувати США у підготовці до ударів по Москві 

Зокрема, за словами Федорова, удари по російських аеродромах "Енгельс" та інших військових та стратегічних об'єктах на території РФ - це справа рук США, а не України.

Виходячи з цього стратегічного плану вони гарантовано перемагають. Просто, за їхнім планом, ця перемога повинна відбутися десь у перспективі року-півтора-два. При цьому, підвищуючи градус постачання зброї, вони посилюватимуть бомбардування центральної частині Росії, як вони вже робили в Енгельсі, в Калузі... Я знаю, що вони розробляють план удару демонстраційного удару по Москві-Сіті, - заявив депутат.

На його переконання, в Москву-Сіті може "прилетіти" безпілотник, або щось інше.

У той же час речник Оперативного командування "Схід" Сергій Череватий назвав версію російської сторони щодо використання мобільних телефонів мобілізованими в Макіївці, як фактору, який викрив їхню дислокацію, жалюгідною.

За його словами, командування окупаційної армії просто не змогло непримітно розмістити велику кількість військових, одже ЗСУ швидко їх зафіксували.

Звичайно, використовувати телефони - це локація і це помилка. Але виглядає ця версія дещо смішно. Тому що розміщувати такі великі партії мобілізованих, які не дуже навчені та злагоджені у великих приміщеннях не пристосованих для того, щоб укриватися у разі небезпеки, то це дуже слаба відмазка, - підкреслив речник ОК "Схід".

Він зазначив, що це була помилка росіян і висловив впевненість, що зараз у РФ займаються пошуком хто винен.

Зрозуміло, що не це було головною причиною. Нею було те, що вони не змогли розмістити скритно цей особовий склад. Чим скористались ми, дорозвідавши ціль потужно і знищивши її, - зазначив Череватий.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?