В Дніпрі СБУ "накрила" російський конвертаційний центр з обігом в 750 млн. грн.
Категорія
Події
Дата публікації

В Дніпрі СБУ "накрила" російський конвертаційний центр з обігом в 750 млн. грн.

В Дніпрі СБУ "накрила" російський конвертаційний центр з обігом в 750 млн. грн.
Джерело:  online.ua

Служба безпеки України припинила в Дніпрі діяльність російського конвертаційного центру, обіг якого складав 750 млн грн.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СБУ.

Центр контролювався посадовцями банківської установи РФ та працював за погодженням з власниками зареєстрованої в РФ корпорації.

Читайте також: Справа на три мільйони: Луценко повідомив про затримання поліцейського-хабарника

"Для обслуговування українських державних та комерційних підприємств організатори оборудки відкрили низку фіктивних фірм для надання «послуг» з мінімізації податкових платежів, незаконного формування податкового кредиту та переведення коштів у готівку", - йдеться в повідомленні.

Робітники СБУ разом з поліцією та прокуратурою провели обшуки в офісах, автомобілях та місцях проживання фігурантів справ, та вилучили понад 500 тис грн, печатки фіктивних підприємств, фінансову документацію.

За фактом інциденту розпочали кримінальне провадження за статтею про привласнення та розтрату чужого майна, запобіжна міра за якою передбачає обмеження волі на строк в 3-5 років або позбавлення волі на строк в 3-8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Києві СБУ затримала заступника командира однієї з військових частин Нацгвардії, який за гроші посилав бійців охороняти майно підприємців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?