В електрокар Tesla Roadster встановлять реактивні двигуни: подробиці
Категорія
Технології
Дата публікації

В електрокар Tesla Roadster встановлять реактивні двигуни: подробиці

В електрокар Tesla Roadster встановлять реактивні двигуни: подробиці
Джерело:  online.ua

Американський мільярдер та новатор технологій Ілон Маск розповів про плани випуску суперкара Tesla Roadster. Як завжди, найбільш цікаві ідеї та деталі він повідомив читачам свого Twitter-акаунта, інформує ONLINE.UA.

Як стверджує Маск, нові автомобілі поки не планується виводити на ринок. Але найцікавіше в тому, на розгінний потенціал Tesla Roadster розробники збираються забезпечити за рахунок встановлення кількох реактивних двигунів виробництва SpaceX.

Щодо того, коли все ж таки можна буде побачити перші тести Tesla Roadster, мільярдер відповів, що скоріше за все наприкінці наступного року.

Встановлення на автомобіль реактивного двигуна – не така вже й нова ідея, як можна подумати. У 50-60-х роках минулого століття, на хвилі популярності реактивних ракет, подібні двигуни встановлювали на експериментальні моделі гоночних машин. Щоправда, великої популярності такі автомобілі не отримали через недосконалість конструкції та складність в експлуатації.

Нагадаємо, що лише кілька днів тому компанія, яка належить Ілону Маску, презентувала унікальну технологію під’єднання людського мозку з комп’ютером. Як очікується, це значно полегшить життя паралізованим людям.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?